Posted in me

Friday Morning

I could get so emotional in a time like this. Morning,sunshine,sidewalk,window,coffee all at once.
Seperti yang beberapa orang mungkin udah tau, aku suka banget semua itu. Dan kalau semua itu ada bersamaan. It will surely set my mood up. 😀
Kalo sekarang aku lagi nikmatin itu semua dengan jalan sambil dengerin lagu, kalian bakalan liat aku komat kamit ngga jelas hehe just say random things which i wont even remember it afterwards haha
Sementara kalo aku menikmatinya dengan duduk terus masih dengan mp3 ku dan mandangin jendela atau langit, kalian akan ngeliat aku ditemenin sama kertas,pulpen warna-warni atau kadang laptop hihi…
Coba tebak aku sekarang lagi ngelakuin yg mana???😛
Well thanks god for this moment. It makes mr realize many great things you’ve gave me and i am grateful for it all. Please keep stay besides me and give me Your bless Allah🙂

Author:

just an ordinary girl who try hard to find herself

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s